Få en gratis og uforpligtende analyse af din annoncekonto!

Indtast dine info her og vi ringer dig op inden 48 timer.

Tak! Vi har modtaget din henvendelse og kontakter dig inden 48 timer!
Oops! Noget gik galt ved indsendelse af formen - prøv igen eller ring til os nu.
+45 22 55 22 99
Klik for gratis analyse!

Grundighed + gennemsigtighed / kritisk tilgang = Glade kunder

Geniads hjælper ambitiøse virksomheder med at vækste gennem synlighed. Ved at blive set og hørt – men ikke af hvem som helst.

Internettet er desværre prop fyldt med irrelevant content. Det er irriterende for forbrugeren og det er penge ud af vinduet for virksomheden. En ægte lose–lose–situation. Dét vil vi gøre op med. Vi er her for at skabe en relevant forbindelse mellem produkt og modtager. Derfor sætter vi os grundigt ind i vores kunders forretning. Vi forholder os kritiske. Og så er vi ærlige og gennemsigtige.

Indtil videre har ligningen resulteret i glade kunder. Og når vores kunder er glade – så er vi (kliché-alert) også glade.

Sådan fungerer et samarbejde med os

Step 1

Første møde

Vi starter altid et samarbejde med at gribe knoglen eller sætte et møde op hvor vi lytter til jeres behov og ønsker. Her tager vi en snak om hvad I ønsker hjælp til – er der behov for kontinuerlig håndtering af jeres annoncer, produktion af indhold eller blot sparring.

Step 2

Research

Hvis I allerede har en annoncekonto, så beder vi om adgang til denne og bliver klogere på det nuværende setup og jeres tidligere erfaringer. Her bruger vi tid på at finde optimerings-muligheder baseret på best practice, vores erfaringer og jeres branche, samt konkurrenter.

Step 3

Optimering

Baseret på vores analyse vil vi komme med et forslag til strategi, indhold og hvordan vi vil håndtere jeres annoncekonto. Vi vil også kigge grundigt på jeres hjemmeside, og komme med feedback på UX og UI, da hjemmesiden har betydning for annoncernes performance.

Step 4

Workflow

Vi finder sammen med jer ud af hvordan vi bedst deler kreativer, kampagneplan og budgetter med hinanden, samt hvor ofte I ønsker kommunikation, sparring og afrapportering. Som hovedregel vil der være løbende kommunikation omkring performance og annoncer, og en større månedlig afrapportering.

Vi lever af, at vores kunder får kunder. Derfor forholder vi os kritiske til KPI’er og har fokus på at levere mærkbare resultater frem for flotte grafer og lange PDF’er.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;