Facebook/Instagram Annoncering

Med over 3 mio. aktive brugere i Danmark er Facebook og Instagram er effektive kanaler til branding og salg.

Opsætning og målsætning

Efter en grundig dialog med kunden opsætter vi kampagner efter de rette målsætninger. Er det hardcore performance, eller er bløde KPI’er også relevante for dig?

Målgrupper og placeringer

Vi opsætter målgrupper og vælger placeringer ud fra den målsætning der er sat med kunden. Skal vi have gang i eksisterende kunder, eller er fokus på helt nye kunder? Det ene behøver ikke udelukke det andet.

En kritisk tilgang

I Geniads er vi kritiske. Facebook har det med at overattribuere deres værdi, mens mange analyseværktøjer som fx Google Analytics underattribuerer den. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder den tilgang, der skaber mest værdi for jeres forretning.

Facebook

Facebooks algoritme er en af de bedste til at registrere adfærdssignaler, hvilket giver os mulighed for at lave målgrupper baseret på adfærd og interesser, og vi kan dermed levere dine annoncer til de mest relevante og købeklare personer.

Instagram

Instagram er en del af Facebooks annonceværktøj og er en naturlig forlængelse af annonceringen på Facebook. Da Instagram i høj grad er et inspirationsunivers, er brugerne typisk åbne overfor nye brands og produkter, hvor hele 81% i 2020 brugte platformen til at søge efter produkter og services.

Anneweber@geniads.com

/ Facebook ansvarlig

Facebook og Instagram er begge ejet af Meta og sammenspillet mellem disse platforme giver os rigtig gode forudsætninger for optimal performance

Annoncering

Målrettet annoncering skaber resultater

På Facebook og Instagram har du mulighed for optimere dine kampagner mod mange forskellige formål - alt efter om du er interesseret i branding, video visninger, trafik til hjemmesiden, konverteringer eller nye leads.

Selvom nye privacy regler fra bl.a. EU og tech giganter som Apple har gjort det sværere at måle resultater 1:1, er hardcore data stadig det pejlemærke vi bruger i vores daglige arbejde med vores kunders annoncer.

Annoncering

Sociale medier står aldrig stille

Hvert år håndterer vi spend for flere millioner kroner på vores kunder og det er derfor en utrolig vigtig prioritet for os konstant at være opdateret på det seneste nye. Arbejder man i Metas platforme (Facebook og Instagram) gælder det nemlig om at holde sig opdateret - der kommer hele tiden nye features og placeringer til. Derudover skal man holde sig ven med algoritmerne, så man får det maksimale ud af sine annoncer. Vi lytter selvfølgelig altid til Facebooks anbefalinger om best practice, men har samtidig heller ikke mistet vores jyske sunde fornuft.

Nøgletal for vores SoMe Ads konti i 2021

+ 99 mio

+ 1,6 mio

2,68%

+ 42.000

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;