Få en gratis og uforpligtende analyse af din annoncekonto!

Indtast dine info her og vi ringer dig op inden 48 timer.

Tak! Vi har modtaget din henvendelse og kontakter dig inden 48 timer!
Oops! Noget gik galt ved indsendelse af formen - prøv igen eller ring til os nu.
+45 22 55 22 99
Klik for gratis analyse!

Vores kunder er glade

Vi servicerer mange forskellige kunder med mange forskellige behov. Blandt vores kunder finder du alt fra internationale webshops, detailhandel, organisationer, restauranter og ejendomsmæglere. Nedenfor ses et udsnit af vores samarbejdspartnere og udtalelser.

Filip Evaldsen

/ CMO, Firtal Group, Helse

Da vi i sin tid skiftede til GeniAds fra et andet bureau, så vi ret hurtigt et løft i performance på over 30%. Siden dengang har GeniAds flere gange bevist sit værd; både i forhold til den daglige eksekvering, men også i forhold til sparring på nye udfordringer og muligheder. Kommunikationen er altid ærlig, nede på jorden og uformel, hvilket er noget jeg personligt også vægter højt i et samarbejde.

Mikkel Normann

/ CMO & Partner, Zerv ApS

Vi er 100% i trygge hænder og man kan tydeligt mærke, at de ved hvad de snakker om og det kan også ses på vores omsætning. Store anbefalinger herfra til hele teamet bag GeniAds, som nu både står for vores Google Ads samt SoMe annoncering på tværs af vores 12 webshops i ind -og udland.

Morten Resen

/ CEO, GoLittle & Mambeno

Vi har igennem flere år brugt Geniads til håndtering af vores Google-kampagner for både Mambeno og GoLittle. Geniads er fagligt sindssygt dygtige til det, de gør - og så er de bundreelle og top-tjekkede.  Ligeledes er den løbende afrapportering super grundig og fyldestgørende og altid med forslag til optimeringer og forbederinger af kampagner. Jeg kan kun give Geniads mine bedste anbefalinger.

Nicolai Winberg

/ My Best Book

Geniads har været en stærk samarbejdspartner for os i en del år efterhånden. De dygtige og behagelige folk har fingeren på pulsen ift. Google Ads, og der er altid værdifuld sparring omkring digitale strategier at komme efter. Jeg ville til enhver tid anbefale Geniads til andre virksomheder, der ønsker at give deres performance marketing et løft.

Anders

/ Google Ads Specialist, Elefantprint.dk

Geniads er det bureau vi har samarbejdet med i længst tid - ca. 3 år (indtil videre). Og det skyldes først og fremmest, at vi får værdi for de kroner vi bruger, hvilket ikke er en selvfølge vores erfaringer med andre bureauer taget i betragtning. Derudover er samarbejdet transparent da Geniads gør meget for at lave rapporter, som er udpenslede, men let forståelige for os, der ikke nødvendigvis er lige så data-nørdede som dem selv. Stor anbefaling her fra!

Chris Kleis

/ Digital Specialist, Arnsbo Media

Geniads er den ideelle partner i vores online strategi. De er ærlige og helt igennem gode mennesker og man skulle nærmest tro de arbejdede dag og nat! Geniads er et afgørende led for vores succes og vi kan kun varmt anbefale at samarbejde med dem.

Christian Lykke

/ CEO, Dansk Studenterkørsel

At have overladt håndteringen af Google Ads til gutterne fra Geniads, har været én af de bedste beslutninger vi har taget for vores virksomhed. De har leveret resultater fra dag ét, deres tilgang til Google Ads er kreativ, professionel og super skarp og hvis vi kunne få lov at vælge, ville vi ikke dele dem med nogen!

Luise Sejrup

/ Indehaver, MollyogMy.dk

Geniads har i løbet af kort tid skabt tydelige resultater for trafik og omsætning hos MollyogMy.dk. Jeg er yderst tryg ved samarbejdet og Geniads er en uundværlige samarbejdspartner for min virksomhed.

Morten Dilling Bertelsen

/ Indehaver, Dilling Underwear

Via anbefaling fra en CEO i en af Danmarks hurtigst voksende online virksomheder, blev jeg bekendt med Geniads. Vi har nu arbejdet sammen i næsten 6 måneder og resultaterne taler for sig selv.

Thomas Køhler

/ CEO, Hshop

I samarbejde med Geniads’ specialister får vi værdifulde input som vi bruger til at øge kendskabsgraden på vores markeder, finde nye og udvikle dem individuelt. Vi bruger Geniads da de engagerer sig i virksomheden, de gør vores succes til deres egen og hele tiden stræber efter at gøre gode tal bedre.

Rasmus

/ Bekko

Vores samarbejde med geniads har været utrolig givende!Geniads tog over efter vi har haft flere forskellige på uden success og nærmest fra første dag de tog over kunne vi mærke et ryk. Lige siden har de vækstet vores konto og forretning markant!Vi ser frem til et lang og berigende samarbejde!

Stefan Rosenlund

/ CEO, Zitcom DanDomain

Geniads har hjulpet os med Google Ads på flere af vores brands. De er kompetente og gode til løbende at komme med ideer og inputs til vores setup. Vi er rigtig glade for samarbejdet, som har skabt gode resultater for os, og vi kan varmt anbefale dem til andre.

Ronny Saul

/ CEO, Jespers Torvekøkken

Geniads er en vigtig spiller i vores online strategi. Vi har en tæt sparring, og jeg får altid et hurtigt. kompetent, gennemarbejdet og ærligt svar når jeg kontakter dem. Ikke mindst bruger jeg kun penge de steder data fortæller os det giver mening.

Johan Johansen

/ Digital Manager, CBC IT

Geniads har med sikker hånd koordineret vores komplicerede lokationsbaserede markedsføringsindsats og sikret vores mange forretninger en stærk elektronisk tilstedeværelse i deres respektive nærområder.

Tonny Andersen

/ CEO, Sinful Group

Geniads er efter min mening blandt de dygtigste Google Ads bureaer i Danmark. De har været med til at skabe virkelig gode resultater for os. Det bedste ved Geniads er at man føler en meget stor tillid til dem og de er altid åbne og ærlige omkring hvad de laver.