Få en gratis og uforpligtende analyse af din annoncekonto!

Indtast dine info her og vi ringer dig op inden 48 timer.

Tak! Vi har modtaget din henvendelse og kontakter dig inden 48 timer!
Oops! Noget gik galt ved indsendelse af formen - prøv igen eller ring til os nu.
+45 22 55 22 99
Klik for gratis analyse!

Googles mange platforme giver en enorm rækkevidde og muligheder for at ramme potentielle kunder. Alt fra opmærksomhed og kendskab til at drive salg og konverteringer.

Vi tilbyder professionel opsætning og optimering af Google Ads, som altid tager udgangspunkt i netop dine behov. Vi har stor erfaring og anbefaler udelukkende de løsninger, som fremmer din forretning bedst.

+ 2 mil.

+ 26 mil.

5.06%

+ 1 mio.

Opsætning af Google Ads

Med Google Ads kan du hurtigt opnå større online synlighed. For de fleste af ovenstående services gælder det, at du kun betaler for den trafik du modtager når der klikkes på dine annoncer. Som certificeret bureau kan Geniads sikre en effektiv opsætning og optimering af din Google Ads-konto via flere års erfaring og know-how, hvilket kan forbedre dit investeringsafkast (ROAS) betragteligt.

Step 1

Løsninger som tilpasses netop dine behov

Hos Geniads tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vores kompetencer og brede udvalg af services inden for Google Ads gør, at vi kan hjælpe dig med at nå dine mål – hvad end det er branding, salg eller effektmåling.

Step 2

Hvorfor bruge penge på andre end potentielle kunder?

Google Ads rummer et hav af muligheder for målrettet annoncering. Disse værktøjer gør det muligt at undgå at brænde penge af hvor der ikke opnås value for money og i stedet investere hvor afkastet er størst. Nedenfor kan du læse om, hvordan disse værktøjer hjælpe os med at maksimere dit investeringsafkast.

Optimering af Google Ads

Som professionelt Google Ads bureau er det vigtigt, at vi kan måle effekten af vores kampagner, så vi kan se hvad der virker og hvor pengene er givet bedst ud. Kort sagt kigger vi på hvor det højeste investeringafkast ligger og om det kan betale sig at bruge penge på alle aspekter eller om der eksempelvis kun skal fokuseres på en del af dine produkter eller services.

Step 1

Avancerede værktøjer

Vores optimeringsarbejde tager udgangspunkt i stor erfaring og brug af avancerede værktøjer. Disse giver bl.a. mulighed for at opsætte og optimere din konto i forhold til søgevolumen, klikpriser, omsætning og afkast (ROAS eller CPA).

Vi dækker alle aspekter i Google Ads, herunder A/B split-test af annoncetekster / landing pages, annonceudvidelser, budoptimering, bud via multipliers, budgetfordeling, nye søgeord, negative søgeord, remarketing og RLSA.

Step 2

Grundig analyse og overvågning

Geniads arbejder analytisk og målrettet med den data vi løbende får fra vores kampagner. Det er sjældent nok at kigge på ét parameter, hvorfor vores analyser er funderet i grundige overvejelser og sammenligninger på tværs af forskellige parametre.

Vi overvåger vores resultater via alarmer og dashboards i realtid – se eksempel på dashboard nedenfor.

Dertil får I løbende opdateringer, en månedlig rapportering og vi yder naturligvis support og rådgivning i det omfang I ønsker.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;