68% af den danske befolkning bruger sociale medier en eller flere gange dagligt. Med den rette SoMe annoncering kommer dit budskab ud til den rette målgruppe.

Vi tilbyder professionel opsætning og optimering af SoMe Ads, som altid tager udgangspunkt i netop dine behov. Vi har stor erfaring og anbefaler udelukkende de løsninger, som fremmer din forretning bedst.

"Brands' use of social media is not a matter of yes or no. It is simply a matter of how and when"

~ Martin Lindstrom

Opsætning af SoMe Annoncer

Sociale medier er stærke værktøjer til visuelt at præsentere dit brand eller virksomhed for potentielle kunder. Der findes et hav af annonceformater alt efter hvad du gerne vil fortælle og opnå med din annoncering - alt fra længere videoer, korte stories, billeder og dynamiske produktkarruseller.

Facebook Annoncering

Vi jagter ikke bare likes

I Geniads er vores ypperste mission at skaffe kunder til vores kunder. Så hvad enten du har en webshop, tilbyder en ydelse eller sælger abonnementsløsninger, så finder vi sammen de sociale platforme som det giver mening for din virksomhed at annoncere på.

Fordi vi arbejder ud fra data og ikke bare mavefornemmelser, vil vi altid anbefale at få tracking som fx en Facebook pixel installeret før vi påbegynder annoncering. På den måde kan vi (med forbehold for diverse privacy og tracking udfordringer i en post iOS 14.5 verden) bedst måle værdien af vores indsats.

Facebook Annoncering

Nå eksisterende kunder, venner og dem som I ikke kender (endnu)

På de sociale medier har du ikke kun mulighed for at nå dine eksisterende besøgende og kunder med annoncer, men også at eksponere helt nye potentielle kunder.

Med platformenes mange segmenterings muligheder kan annoncer på sociale medier hjælpe din virksomhed med at skalere og opnå en større rækkevidde indenfor din kernemålgruppe.

Dertil får I løbende opdateringer, en månedlig rapportering og vi yder naturligvis support og rådgivning i det omfang I ønsker.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;