Bliv opdateret på de nyeste facts inden for annoncering

24-07-2022
/ af Camilla Jensen

Sådan tjener du penge på Google AdSense

Med denne artikel vil vi give dig en forståelse af AdSense, og en guide til, hvordan du kan maksimere din indtjening via AdSense. Derudover vil du få tricks til, hvordan du kan gøre det mere attraktivt for annoncører, som os, at placere vores annoncer på netop dit website. Google AdSense kan også anvendes til at få betalte annoncer på dine YouTube videoer, men det vil dette indlæg ikke berøre.

Læs mere

10-05-2022
/ Af Amalie Jensen

Øg volumen med In-Market Audiences for Search Ads

For et års tid siden blev det muligt at målrette sine Google Ads Search Ads mod købeklare kunder, der allerede befinder sig i markedet for en bestemt ydelse/produkt. Vi har testet det på tværs af rigtige mange kunder og brancher, og det virker.Som med alt andet i Google Ads-universet kan det gribes an på forskellige måder. Her får du vores guide til at bruge In-Market audiences til dine søgekampagner.

Læs mere

26-03-2022
/ af Morten Kofod

Sådan får du mere og bedre data i Google Analytics

Det kan være overvældende at kigge i en Google Analytics konto. Der er utrolig meget man kan tage fat i. Vi har derfor samlet et par basale og nogle lidt mere avancerede øvelser som man relativt simpelt kan løbe igennem så man kommer godt i gang. Mulighederne med Google Analytics er rige og man kan gå i dybden med en masse forskellige analyser, så følgende punkter skal man på ingen måde lade sig begrænse af.

Læs mere

22-02-2022
/ Af Jesper Balleby

Google Ads Faktura –Sådan finder du dine fakturaer

Det sker ikke så sjældent, at vi får spørgsmålet: ”hvordan finder jeg mine Google Ads fakturaer til regnskabet”? Det er heldigvis ikke så kompliceret, men det hjælper bestemt, at man ved hvor man skal lede. Hermed en nem og illustrativ guide til at finde fakturaer i Google Ads interfacet. I artiklen kommer vi ind på to overordnede måder at betale for sin annoncering på Google.

Læs mere

03-11-2021
/ af Marie Balleby

Tips og tricks til Google Shopping optimering

Optimering af Google Shopping kan til tider virke endeløst da det bl.a. omfatter produkt feed optimering, at fastholde en produktgruppe struktur som matcher feed og webshop data, søgeordsanalyser, topseller flagging m.m. Vi har derfor lavet en tjekliste over henholdsvis daglige, ugentlige og månedlige rutineopgaver som kan være gode at kaste et blik over ved Google Shopping optimering.

Læs mere

30-09-2021
/ Af Amalie Jensen

Konverteringer i Google Ads: 14 Typiske Tracking Fejl

Konverteringssporing eller tracking bør være i centrum for din online markedsføring og Google Ads kampagner. Rigtig mange snakker om vigtigheden af data, men alligevel ser vi alt for ofte, at tracking mangler eller er forkert opsat i Google Ads og Analytics.

Læs mere

18-07-2021
/ af Jesper Balleby

Søgeordsanalyse – Konkrete Tips og Tricks

Noget af det vigtigste når man skal researche, opbygge eller udvide en Google Ads konto (tidligere Google AdWords) er søgeordsanalyse. Søgeord er stadig en vigtig del af Google Ads, selvom fx Google Shopping efterhånden fylder mere og mere når vi taler ecommerce. Google Shopping er baseret på et såkaldt feed frem for søgeord, hvilket også er en af hovedårsagerne til navneskiftet fra Google AdWords til Google Ads, da det ikke længere er ord der altid er den primære målretning.

Læs mere

15-03-2021
/ Af Kim Petersen

Webshop i Norge – Norsk Markedsføring & E-handel

Mange danske webshops har et ønske om at sælge sine produkter over de danske landegrænser. Flere kigger mod nord og ser på Norge som et naturligt næste skridt. For at lykkes er det vigtigt at være klar over hvorfor nordmænd vælger at handle på nettet, og hvad der skal til for at konvertere.

Artiklen kommer ind på hvorfor nordmænd handler på nettet samt hvorfor nordmænd ikke handler i udenlandske webshops.

Læs mere

20-12-20
/ af Jesper Balleby

Google Ads priser – Hvad koster et klik?

I Danmark kommer vi sjældent over 100 kr. pr. klik og når vi gør er det ofte de ”tunge brancher” der tales om. Eksempler på virksomheder hvor klik er dyre i Danmark er Ejendomsmæglere, online casinoer, banker, hoteller, uddannelser, forsikringer mv..

Hvorfor er virksomhederne villige til at bruge så mange penge pr. besøgende på hjemmesiden? Det korte svar for de flestes vedkommende er – fordi det kan betale sig!

Læs mere

05-09-2020
/ Af Amalie Jensen

Markedsføringsloven og Google Ads varemærke-beskyttelse

Har du også svært ved at finde hoved og hale i reglerne om brug af konkurrentens varemærke i Google A? Lad os gøre dig klogere på området og markedsføringsloven med dette indlægFlere afgørelser på området har fundet sted fra henholdsvis Sø- og Handelsretten og EU-domstolen, men hvad betyder dette for din virksomhed?

Læs mere

20-05-2020
/ af Jesper Balleby

3 konkrete tips til markedsføring i Sverige

Generelt set har svenskerne ikke en mere negativ holdning til at handle i udenlandske webshops end danskerne, men flere svenskere end danskere lader til at være uvant med at handle i udlandet – kun 28% af svenskerne op mod 47% af danskerne ser et attraktivt udbud som en grund til at handle på udenlandske shops. Faktisk udtrykker hele 37% af svenskerne, at de ikke køber fra udlandet, fordi det aldrig har faldet dem ind –tallet er 27% i Danmark.

Læs mere

03-02-2020
/ Af Amalie Jensen

Søgeordstyper i Google Ads – Undgå at bruge penge på dårlig trafik

Bruger du søgeordstyper i Google Ads hensigtsmæssigt? Hvis du vil have succes med dine Ads annoncer og ramme det rigtige publikum må du kende til søgeordstyper. Overordnet for typerne er at jo bredere søgeordstypen er, jo større er chancen for mere trafik. Dog øger det risikoen for at hente irrelevant trafik. Læs med og bliv skarp på matchtyper.

Læs mere

08-12-2019
/ af Amalie Jensen

Bannerannoncering – 8 tips til at få mere ud af Display og Remarketing

I dette blogindlæg gennemgås Geniads best practice inden for bannerannoncering. Som med de øvrige Google Ads-produkter kan vi som udgangspunkt ikke afvise, at denne annonceringsform kan blive en god forretning før vi har lavet en test efter best practice.

Læs mere

03-03-2019
/ Af Amalie Jensen

Webshop i Sverige: Sådan får du succes – del 1

Hos Geniads har vi flere kunder, som også findes på det svenske marked. Dette kræver, at vi har et interkulturelt tankesæt og kan hjælpe vores kunder med at tilpasse deres markedsføring til de svenske kunder. For selvom Sverige geografisk ligger tæt på Danmark, skal man ikke lade sig narre. I det daglige arbejde mærker vi ofte, at de svenske online forbrugere, på visse områder, er lidt tungere at danse med end de danske forbrugere.

Læs mere

20-01-2019
/ af Jesper Balleby

10 gode grunde til at bruge Google Ads Markedsføring

Først og fremmest tillykke med, at I overvejer at benytte Google Ads i jeres online markedsføring. Googles produkt ”Google Ads” er efter vores mening ét af de bedste platforme til online markedsføring for rigtig mange virksomheder når det kommer til at skabe omsætning og samtidig skabe en profitabel forretning. I dette indlæg belyser vi Google Ads markedsføring og mulighederne forbundet hermed.

Læs mere