Google Display

Øg værdien af dit brand og tiltræk mere opmærksomhed ved farvestrålende og responsive bannere.

Den bedste strategi

Vores team udvikler den bedste strategi for display annonceringen, baseret på dine ønsker og mål for virksomheden.

Display kampagner

Vi sørger for, at lave de mest målrettede display kampagner, der passer på netop din målgruppe. På denne måde vil dine bannere blive vist i netop de brancher, som er relevante for dig.

Udarbejdelse af materiale

Har du ikke selv materialet ved hånden, hjælper vi dig gerne. Vi kan udarbejde materialet til dig, eller give hjælp til selvhjælp. Uanset hvad finder vi en løsning, som matcher dine behov.

Google Display

Med mulighed for at blive vist på over 2 mio hjemmesider i videoer og apps giver Display mange muligheder for at eksponere nye såvel som eksisterende kunder for produkter og budskaber.

Fra statisk bannerannoncering til dynamisk remarketing og discovery ads kan man skræddersy lige præcis det look man gerne vil vise sine målgrupper.

Casper@geniads.com

/ Google Display ansvarlig

”Hvis man i dag ikke kan findes i Google, så eksisterer man i realiteten ikke”

– Jeff Jarvis, 2009

Google Display

Effektive Display Annoncer i Google Ads

Med Display annoncering får du en effektiv markedsføringskilde til din målgruppe og kan fange dennes opmærksomhed når de surfer rundt på nettet. Annonceringen foregår således, at du sender os billedemateriale eller færdige bannere, som du ønsker, at din målgruppe skal se i deres færden på nettet.

Google Display

Har du ikke selv noget materiale liggende?

Har du ikke selv noget materiale liggende, hjælper vi dig gerne med at udarbejde noget materiale, som matcher dine behov. Herefter sørger vi for, at dine bannere bliver vist på sider, som matcher din branche og målgruppe. Vi holder øje med kampagnerne og sørger for, at der er sammenhæng mellem investering og afkast.

Vi sørger altid for, at beslutninger bliver taget, på baggrund af analyser af data. Vi har altid en løbende kommunikation med vores kunder og sender foruden en månedlig statusrapport.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;