Google Search

Google søgemaskinen er en titan uden lige med sine 5,6 mia. søgninger om dagen. Med den rette opsætning, når du ud til både nye og eksisterende kunder.

Placeringer

Placering er et udtryk for, hvor høj placering din annonce har på søgenetværket. Høje placeringer giver mere eksponering og større sandsynlighed for klik.

Budgivning

Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at betale for Google Ads annonceringen. Vi retter ind og sørger for at pris og indtjening hænger sammen.

Betal pr. klik

Med Google Ads betaler du kun, når en kunde klikker på din annonce. Vi sørger for, at det er de rigtige kunder, der klikker på din annonce.

Google Search

Google søgemaskinen er en titan uden lige med sine 5,6 mia. søgninger om dagen. Om man er den lokale låsesmed, eller en børsnoteret virksomhed er google en nem måde at nå ud til sine kunder og forbrugere på.

63.000 søgninger i sekundet gør, at du næsten altid kan finde relevant trafik, hvad enten du vil sælge dit produkt, skaffe nye leads eller blot promovere og brande dine produkter og virksomhed.

Kim@geniads.com

/ Google Search ansvarlig

”Hvis man i dag ikke kan findes i Google, så eksisterer man i realiteten ikke”

~ Jeff Jarvis, 2009

Google Search

Effektive Google Annoncer

Søgenetværket i Google Ads (tidl. AdWords) har til formål at øge en virksomheds synlighed på søgemaskinerne, med henblik på at øge volumen af relevant trafik, til en given hjemmeside og dermed sikre en højere ROAS (Return on Advertising Spend) for virksomheden bag hjemmesiden.

Ved at lægge den rette strategi og arbejde systematisk og intelligent med søgeord, annoncer, budstrategier m.m. kan du få en vækstende forretning med Google Ads.

Google Search

Den rette trafik til den rette pris

Visninger på Google er ’gratis’ indtil et klik finder sted. Man betaler derfor kun for de søgende, som finder ens annonceindhold relevant. Således spilder man ikke sine investeringskroner på ikke-interesserede personer.

Dermed handler Google Ads ikke kun om at generere trafik til din hjemmeside, men om at indhente den ’rigtige’ trafik til den ’rigtige’ pris.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;