Bliv en del af Geniads

Fuldtids

Google Specialist

Er du Google Ads specialisten som får et kick ud af at arbejde med og altid lære mere om Google Ads? Så er her en spændende rolle, hvor du får mulighed for at lære, udvikle og blive en del af en kompetent faglig gazelle-vindende virksomhed i udvikling.

De 2 vigtigste ting for os er kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, og for at sikre begge dele sørger vi for at alle vores konsulenter har tiden og ressourcerne til konstant at være opdateret og tilegne sig den nyeste viden indenfor PPC-området og samtidig gøre det inden for en 37 timers arbejdsuge.

Ansøg stilling

Fuldtids

SoMe Specialist

Har du en SoMe specialist gemt i maven? Og brænder du helt enkelt for at levere god performance til virksomheder inden for både B2B og B2C?

Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje som i Geniads både tæller store danske webshops, men også små lokale virksomheder. Med ansvar mener vi både de strategiske snakke og den daglige kundekontakt, oprette kampagner og generelt finde nye muligheder for dine kunder i SoMe universet. Kort sagt ansvar for at opnå det bedst mulige resultat for kunderne i din portefølje.

Ansøg stilling

Fuldtids

Elevplads

Hos Geniads søger vi løbende nye talenter til at videreudvikle vores forretning. Vi har elever i både vores Google og SoMe afdeling og denne elevplads, synes vi selv, er den absolut fedeste på markedet.

Du vil træde ind i teamet 100% på lige fod med dine kollegaer og få spændende opgaver kastet på bordet med det samme. Hastigheden af din udvikling er du i høj grad selv med til at påvirke – så hvis du skriger efter mere kompleksitet og udfordring vil du helt sikkert få det.

Ansøg plads

Fuldtids

Praktikplads

Vi elsker at få nysgerrige studerende ombord til at stille alle de spørgsmål vi ikke selv har svaret et stykke tid. Hos Geniads er det muligt at få en praktikplads inden for betalt online annoncering men også som en del af operations teamet og dermed være en del af at få hjulene i virksomheden til at dreje rundt.

Basalt set har vi ikke så mange begrænsninger for område(r), så længe det er noget vi er specialiseret inden for eller arbejder med allerede.

Ansøg plads

Søg

Uopfordret

Tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning afsted, hvis du mener at have noget helt specielt at bidrage med.

Vi er af den overbevisning, at man ikke efterlader guld på gaden, og hvis du er guldet, så finder vi helt sikkert pladsen til dig på holdet.

Søg uopfordret

Vi forventer ikke en tidskrævende ansøgningsproces fra din side

Vi tager hjertens gerne i mod en motiveret ansøgning og et gennemarbejdet CV, men har du travlt? Og taler din LinkedIn profil for sig selv? Så send os blot et link dertil. Det stiller dig ikke dårligere i puljen af den årsag.

Meeen – vil du gerne score lidt ekstra point? Og har du tilfældigvis et fun fact gemt i ærmet? Så send gerne det med. Hos Geniads har vi hver vores fun fact - som vi iøvrigt har det ret sjovt over.

Den høje arbejdsindsats kræver selvfølgelig et fyldt køleskab

og så har du stadig ikke set vores snack skuffe.

Når vi ikke sidder fordybet i tal, excelark og analyseværktøjer

så dyster vi mod hinanden i bob, hvor Kim lige nu forsøger at slå Astrids første plads. Tør du udfordre dem?

Får vi brug for lidt ekstra ro, går vi i muteboxen

hvor Jacob er i fuld færd med at få samlet de skarpeste tanker.

Lige så vilde vi er med at arbejde med annoncering – ligeså vilde er vi med at holde fri.

Vi advarede dig. Vi ér ærlige. Også når det kommer til vores arbejdskultur. Vi tror på, at frihed skaber arbejdsglæde og at arbejdsglæde skaber resultater. Derfor arbejder vi hver især på vores mest produktive måde. Vi bestemmer selv om vi arbejder hjemmefra eller om vi møder ind på fælleskontoret i Lystrup. Vi administrerer selv vores timer, hvilket styrker friheden til at få alle ugens løse ender til at gå op i en højere enhed.

Lyder det lidt for godt til at være sandt? Så læs videre. For det fortsætter. Udover at arbejde med frihed under ansvar, så er kontoret i Lystrup en del af Officelab – et kæmpe fællesskab der huser et hav af forskellige virksomheder. Her deler vi kantine. Fitness center. Bibliotek. Og så skiftes vi til at holde fredagsbar.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;