Microsoft Annoncering

Microsoft annoncering bliver vist på bl.a. Bing og Yahoo, og er en oplagt mulighed hvis man allerede har succes med Google annoncering.

Placeringer

Placering er et udtryk for, hvor høj placering din annonce har på søgenetværket. Høje placeringer giver mere eksponering og større sandsynlighed for klik.

Budgivning

Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at betale for Microsoft Ads annonceringen. Vi retter ind og sørger for at pris og indtjening hænger sammen.

Betal pr. klik

Med Microsoft Ads betaler du kun, når en kunde klikker på din annonce. Vi sørger for, at det er de rigtige kunder, der klikker på din annonce.

Microsoft Annoncering

Microsoft advertising er annoncering på bl.a Bing og Yahoo. Det er værd at inkludere i sit marketing mix på trods af deres relative lille størrelse ift. Google.

Microsoft ads virker på mange måder ligesom Google ads, og er i Edge browseren. Hvis man vil hive mere ud af sit betalte annonceringssetup er Microsoft annoncering en nem og oplagt mulighed.

Jacob@geniads.com

/ Microsoft Ads ansvarlig

Vi har den nødvendige erfaring til at opnå dine mål

Microsoft annoncering

Effektive Microsoft Annoncer

Søgenetværket i Microsoft Ads har til formål at øge en virksomheds synlighed på søgemaskinerne, med henblik på at øge volumen af relevant trafik, til en given hjemmeside og dermed sikre en højere ROAS (Return on Advertising Spend) for virksomheden bag hjemmesiden.

Ved at lægge den rette strategi og arbejde systematisk og intelligent med søgeord, annoncer, budstrategier m.m. kan du få en vækstende forretning med Google Ads.

Microsoft Annoncering

Den rette trafik til den rette pris

Visninger på Bing og Yahoo er ’gratis’ indtil et klik finder sted. Man betaler derfor kun for de søgende, som finder ens annonceindhold relevant. Således spilder man ikke sine investeringskroner på ikke-interesserede personer.

Dermed handler Microsoft Ads ikke kun om at generere trafik til din hjemmeside, men om at indhente den ’rigtige’ trafik til den ’rigtige’ pris.

Vi sørger for grundig overvågning af den opsatte kampagne og tilretter denne alt efter kundens færden.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;