Pinterest Annoncering

Pinterest er med sine 1,3 mio. aktive danske brugere en interessant platform for annoncering for dig, der ønsker øget fokus på branding og salg.

Strategi og opsætning

Efter en dybdegående dialog om din virksomhed, ønsker og målsætninger, skræddersyer vi en løsning til netop dit behov og opsætter kampagner i overensstemmelse hermed. Vil du arbejde med branding og blødere KPI’er? Eller ønsker du at arbejde med direkte salg? Måske en kombination?

Målretning

Mulighederne inden for målretningen er mange. VI finder den eller de mest relevante målgrupper for lige præcis din virksomhed. Skal vi ud og finde nye brugere? Fange de eksisterende? Eller foretrækker du en kombination?

Udarbejdelse af materiale

Pinterest er en visuel kanal og det er vigtigt at prioritere godt indhold, hvis brugerne skal lade sig inspirere. Har du ikke selv materialet, hjælper vi gerne, hvad end vi skal udarbejde materialet til dig eller give hjælp til selvhjælp. Sammen finder vi en løsning, der matcher dine behøv.

Pinterest

Med 1,3 mio aktive brugere i Danmark er Pinterest de senere år blevet en populær platform - særligt blandt kvinder.

Brugerne på Pinterest er i et inspirationsstadie på jagt efter nye idéer og projekter. Fang deres opmærksomhed og præg dem tidligt i deres proces - før dine konkurrenter.

Selvom brugere på Pinterest starter med at være på opdagelse lavede 83% i 2020 et køb på baggrund af det indhold de havde set på platformen. Du kan være med på hele købsrejsen, og det gør platformen utrolig interessant.

Christina@geniads.com

/ Pinterest ansvarlig

Pinterest er et inspirationsmedie

Det er stedet, hvor brugerne får deres næste gode idé. Vær med til at påvirke dem tidligt i deres proces ved at være tilstede, når de laver deres visuelle søgninger i ønsket om at få konkretiseret deres  idéer og finde det produkt de har brug for til deres projekt.

Pinterest Annoncering

Målrettet annoncering

Pinterest giver mulighed for at optimere dine kampagner mod flere forskellige formål - hvad end du ønsker at brande, få trafik ind på dit website eller opfordre folk til at konvertere.

Pinterest bliver løbende større og større med flere brugere både nationalt og internationalt. Trods det er den annoncemæssige konkurrence endnu ikke lige så intens som på Facebook og Instagram. Det gør Pinterest interessant, da der bl.a. ses 2x større afkast på annonceudgifter (ROAS) for detailmærker sammenlignet med sociale medier.

Pinterest Annoncering

Inspirerende indhold

På et medie som Pinterest, der er skabt til at inspirere, er optimering ikke alt. Annoncens visuelle udtryk og gode historie er afgørende for om brugerne bliver inspireret i første omgang og ønsker at finde ud af mere om det pågældende produkt eller brand.

Annonceformaterne er mange, og der er rig mulighed for på forskellig vis at inspirere og influere brugerne ved at suge dem ind i dit brands univers. Lad kreativitet og hardcore data samarbejde, når der skal skabes resultater på Pinterest.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;