Remarketing

Remarketing bør indgå som en vigtig del af din online markedsføringsstrategi, da remarketing bevarer tilstedeværelsen i dine kunders bevidsthed.

Skræddersyet opsætning

Vi opsætter kampagnen og målretter dine budskaber til de mest aktuelle og relevante kunder.

Høj eksponeringsgrad

Vi sørger for, at din virksomhed bliver set og at kunden bliver mindet om dine produkter – selv efter endt besøg på din hjemmeside.

Løbende research og analyser

Vi holder godt øje og laver løbende analyser på kampagnens tilstand. Vi skruer på de nødvendige knapper, så resultatet altid bliver bedst muligt.

Vi har den nødvendige erfaring til at opnå dine mål

Remarketing

Effektiv Google Ads Remarketing Strategi

Geniads skræddersyr din strategi for Google Ads remarketing så vi når ud til de mest relevante besøgende på dit website. En effektiv remarketing strategi tager højde for den potentielle kundes position i købsprocessen.

Eksempelvis er brugere som har besøgt din hjemmeside meget relevante – dog er de kunder, som har besøgt bestemte sider eller forladt indkøbskurven uden et gennemført køb endnu mere relevante.

Remarketing

Sådan forbliver du i kundens bevidsthed

Vi målretter strategien, så denne er så relevant som overhovedet muligt og dine penge bliver placeret de bedst mulige steder. Med remarketing forbliver du i kundens bevidsthed og mindsker risikoen for, at denne går til konkurrenten frem for dig.

Vi sørger for opsætning af remarketing-tagget og udarbejder remarketing-lister på baggrund af grundige dataanalyser og dit kundekendskab.

Vi sørger for grundig overvågning af den opsatte kampagne og tilretter denne alt efter kundens færden.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan skabe værdi for din forretning?

Jesper, som er stiftende partner svarer gerne på alle dine spørgsmål helt uforpligtende. Giv ham et kald eller send en mail;